Φιλυριακός Φλώρινας – Πιερίδες Μούσες 4 - 2



Ηττήθηκαν οι Πιερίδες Μούσες με 4-2 από την ομάδα της Φλώρινας, σε έναν αγώνα πολύ σκληρό έως αντιαθλητικό από τις παίκτριες του Φιλυριακού με την ανοχή του διαιτητή Καρυπίδη, απέναντι σε δωδεκάχρονα και δεκατριάχρονα κορίτσια της Κατερίνης, όπου η Τσινιάρου υπέστη έσω χιαστό και διακομίστηκε στο  νοσοκομείο για εξετάσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

Η Καρασίμου υπέστη...
αιμάτωμα στον τετρακέφαλο από γονατιά, ενώ από αγκωνιά η Μιχαηλίδου υπέστη θλάση στα πλευρά και στις δυο περιπτώσεις ο διαιτητής δεν είδε τίποτα.

Τα κορίτσια του Γιάννη Μπικούδη προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο απέναντι στις σκληροτράχηλες παίκτριες του Φιλυριακού ,κατάφεραν να πετύχουν 2 γκολ, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα. 

Οι καλύτερες φάσεις και τα γκολ του αγώνα:

7’: γκολ 1-0 , με κεφαλιά η Κάτη μετά από εκτέλεση κόρνερ από την Πέικου.

11’: μακρινό σουτ της Πέικου , άουτ.

15’: μακρινό σουτ της Κάτη μπλοκάρει η Τσιώλη.

35’: εκτέλεση φάουλ με την Παπάζογλου η μπάλα άουτ.

41’:γκολ 2-0. σούταρε η Λυπίτκα. από το ύψος της μεγάλης περιοχής η μπάλα κόντραρε σε ένα σώμα και άλλαξε πορεία με αποτέλεσμα να καταλήξει στην αριστερή γωνία της Τσιώλη.



43’: γκολ 2-1 μείωση για τις Πιερίδες  Μούσες. μετά από πολύ ωραία ατομική προσπάθεια η Κόλτση Μαρία που πέρασε όλη την άμυνα σέντραρε από τα δεξιά και ένα πολύ ωραίο γκολ με προβολή από την Παπάζογλου..

47’: 3-1 για τον Φιλυριακό με κοντινό πλασέ της Κάτη

53’: δεν προλαβαίνει η Παπάζογλου την Μήσιου όπου μπλοκάρει την μπάλα λίγο έξω από την εστία της.

65’: σουτ εντός περιοχής με την Μιχαηλίδου σώζουν επάνω στην γραμμή οι παίκτριες του Φιλυριακού.

83’: γκολ 4-1 ,με διαγώνιο σουτ από την Μπασούρη .

87’: γκολ 4-2 με απευθείας εκτέλεση φάουλ από την Μιχαηλίδου.

92’: εκτέλεση φάουλ από την Καρασίμου η μπάλα δοκάρι και άουτ.

Οι συνθέσεις των ομάδων : 

ΦΙΛΥΡΙΑΚΟΣ (Ποζατσίδης Δ.): Μήσιου, Τσαμπάζη Φ., Βασιλείου, Καρατζά, Κάτη, Ζήκου, Πέικου, Λυπίτκα, Τσιλοφύτη, Μπασούρη, Μάινου (61΄ Παπασωτηρίου). 

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ (Μπικούδης Ι.): Τσιώλη, Παπάζογλου (82΄ Γκούτζα), Κατσίμπουρα Κ., Κατσίμπουρα Ο., Πολυχρονιάδου, Μιχαηλίδου, Καρασίμου, Πεσερίδου, Παλαμά, Κόλτση Μ., Τσινιάρου (35΄ Κόλτση Χ., 77΄ Μακρή).